Glasmobil, Inredning, Ljuslyktor, Uterum, Vaser, Växthus

Tips till Sensommarens Mys…

Njut av Sensommaren 🥰! Och du, ta tillvara på de sköna dagarna i Augusti och September! De är ju guld värda, när de mörka månaderna kommer 😉… Vi behöver varje underbar solglimt vi kan få…så njut av härligheten 😄… Jag bara älskar att sitta med en mugg kaffe och bara suga in de värmande strålarna 😁.

Så nu vill jag tipsa er om några underbara detaljer för att ha på uteplatsen, uterummet, balkongen, verandan eller växthuset 😊!

Jag är så tacksam för mitt Växthus, som vi inrett med bord och stolar, några krukor med växter…och självklart med underbara Ljuslyktor. Några Ljuslyktor som tål fukt är dessa snyggingar både ovan och nedan på bild…Ljushållare Blad grå på 15×13 cm 👌🏼🥰!

Det finns även en lika snygg, fast i silverfärg…och den är lika läcker den 😍! Ljushållare Blad silver på 15×13 cm ser ni på bild nedan! Visst är de helt fantastiskt snygga 😄!

Här har vi då en annan plats där jag hämtar energi ifrån är min sköna uteplats under pergolan 🤗! Här sitter vi och pratar och tar ett glas på kvällen…

Ovan ser ni även den lilla, men så suveräna Ljushållare för flaskor 😉! Flaskan säljer vi tyvärr inte…men du kan ju ta en snygg vinflaska till Ljushållaren…

En annan läckerhet är fina Mobil med spegelglas, som finns i olika varianter…här nedan ser ni mina på bild 😊! Så underbart de glimmar när de ”dansar” i vinden…

Vi har ju lite fler sorters Mobiler i glas som ni kan se nedan 😊!

Här har jag en annan helt fantastisk detalj som lyfter atmosfären i vår pergola 🥰… Ljuslykta Frida sprider lite ljus och kärlek med sin hjärtform 💖!

Vi har även Krokar i olika färger om man vill ha lyktorna lite lägre ner 😊! Enkla Krokar som man hakar i varandra i metall…vita, svarta & grå.

Nu mina vänner vill jag visa en sista bild på en ljuvlig Hänglykta som passar jättebra ute också 😊! Här nedan ser vi Svävande Ljusstake grå , som är på Rean nu faktiskt 😉!

Nu är det tid för mig att avsluta för denna gång 😊!

Ha det bäst mina vänner och njut av Sensommaren så in i 😉💞! Kram/ Anna, www.houseofvita.se 🌸

Annons