Okategoriserade

Inredningstrend 2022 – Färger

Jordnära färger trendar även 2022 ! Här ser vi Jotuns Embrace 12179 tillsammans med Observe 1303.

Färgtrender 2022 fortsätter i jordnära färger och neutraler, fast med influenser av sköna pasteller som kommer att lysa upp i våra hem. Vi har nu gått in i år 2022, som bara kan bli bättre än föregående år….År 2021 hade sina upp- & nedgångar som alla andra år….men vi ser att alla har sitt hopp om att 2022 kommer att bli ett toppenår. Därför är det helt fantastiskt att ljuvliga pasellfärger kommer in i våra liv nu…

Här ser vi ljuvliga toner av blått från Jotun, närmare bestämt Iron Blue 5516.

Jag älskar den sköna och svala blå färgen från Jotun, som heter Iron Blue 5516. Den blå färgen ger ett skönt lugn i våra sinnen…Vi kan också se inslag av blått, grönt och även ljuslila i vårens Inredningsdetaljer.

I Inredningsdetaljerna ser vi jordnära färger som Sand och även lite mer pasteller som färgen Ocean.

Härliga Nyheter har kommit in nu lagom till året 2022. Vi har fått in underbara ”Oljelampor”, som är för värmeljus….vi ser här Ljushållare Emalj Sand, Lykta Lampa Ariana Sand & Lykta Lampa Juno Sand. På de nedre bilderna har vi Ljushållare Emalj Ocean, Lykta Lampa Ariana Ocean & Lykta Lampa Juno Grön.

Till de jordnära färgerna i rummet passar Inredningsdetaljer med färgen Antik Mässing fantastiskt bra!

Ovan så har vi vår Nyhet Lykta Lampa Ariana Antik Mässing, som har en fint gammaldags look. Till färgen Antik Mässing passar ju även Inredningsdetaljer i färgen Gyllenbrunt….som t.ex Ask Knopp i gyllenbrunt, Lykta Tindra & fler snygga detaljer….

Vi ser här urfina Ask Knopp i färgen Gyllenbrunt….
Här ser vi fantastiska Lykta Tindra i gyllenbrunt….tillsammans med Bokgömma Spegel.
Nordjö Färg har valt ut Årets Kulör 2022, som blev den svala pastellen Bright Skies.

Nordjö Färg har redan valt ut Årets Kulör 2022, som blev den sköna och avkopplande pastellen Bright Skies…. Vi ser även att kulören Mintgrön trendar året 2022. Färger som kommer framöver på Inredningsdetaljer är även ljuslila med nyanser av lavendel och syrén…färger med hopp och glädje.

Grönskande detaljer i hemmet, som härliga växter…men även konstväxter trendar i år.

För att få den där sköna looken i hemmet, så är det härligt grönskande växter som gäller…men det är även trendigt med Kvist Pampas, Kvist Fern & även härliga Konstväxter i vackra Vaser….

Ljuvliga Konstväxter ger ett upplyftande intryck och uttryck i hemmet.

Att ge ett härligt intryck av sitt hem, kan speglas av fantstiskt fina Konstblommor & och Konstväxter….men självlart så är levande blommor & växter det bästa. Vi har fått hem Nyheter i form av vackra och naturtrogna Konstblommor….

Färgerna att ha koll på!

Jordnära färger och neutraler i beige, grått, brunt

Pasteller i ljusblått, mintgrönt, ljuslila

År 2022 kommer att bli ett fantstiskt spännande år….jag ser verkligen fram emot att få se mer inredningsdetaljer med härliga färger som möter de naturnära kulörerna….

Gott Nytt 2022 på er alla! Kram / Anna, www.houseofvita.se

Annons