Änglar, Dekoration, Inredning, Jul 2022, Juldekoration, Julpynt, Ljuslyktor, Presenter, Presenttips

Inred med Jul nu!

Julen ska vara en mysig tid, med mycket värme, hopp & kärlek. Julen är en högtid som ger olika känslor hos olika personer. En del älskar julen och njuter av att pyssla, dekorera & baka…och en del upplever en stress. Jag är en av dem som kan både dekorera och pyssla, men stressar för att hinna med…men nu ska det förändras! Så nu ska här börjas i god tid 😉!

Här ovan ser vi en för mig skön och harmonisk bild, som inger en skön känsla 🥰! Jag har valt våra Keramikhus Amsterdam i form av Town House, Church, Villa & Mansion, för att de kommer att ge mig ro när jag kommer hem efter jobbet. Jag bara älskar dessa Keramikhus, som är för vanliga värmeljus! Jag vill också ha Tomten Tindra i mitt hem, då den är lite glittrig i sina kläder och är helt underbar.

Ljusfat är ett måste…och här har vi ett Ljusfat jag älskar…Ljusfat Sofie är så stilrent och fräscht och kommer dessutom bli lätt att rengöra då det är emaljerad. Tomte Trend passar fantastiskt bra ihop med både Ljusfatet och Gran Fjäder, som finns i storlekarna 25, 40 & 60 cm 👌🏼😍! Och fjädrarna är självklart godkända!

Min Adventsljusstake är i vitt trä, med mossa, kottar & röda bär i… Vi ser även älskade Tomte Fluff på hela 64 cm! Visst är han helt underbar! Och jag bara måste ha de här Gran Fjäder!

Min underbara vita Jul behöver kanske lite färg, eller inte…jag är riktigt kär i Tomte Fredde på 23 cm och 13 cm i vitt! Men jag kan inte bestämma mig om jag kanske ändå ska ha den fina Tomte Fredde med röd kappa ändå…

Här ovanför ser vi fantastiskt fina Tomte Fredde med röd kappa, så ni förstår att han är svår att motstå med dessa fina detaljer… I bakgrunden ser vi en del av galet fina Ljusstake Flowery!

Änglar…det är självklart vi behöver en eller två skyddsänglar till Julen 🙏🏼😇! Här har vi söta Ängel Fina med hand på barm och Ängel Fina med händer ihop, där båda är 31 cm höga.

Men åh, jag måste visa er vårt smarta Ljusfat för Stumpar som finns i oval och rund form. Det är små piggar som sticker upp, där man trär på ljusstumpen. Värm gärna stumpens nedre del, så ljuset inte spricker. Klä Ljusfatet med lite mossa och dekoration och vips…succé!

Härlig bild, eller hur 👌🏼😍! Här ibland alla Tomtar, Keramikhus & Granar så ser vi underbara Kandelaber Chic i vitt på 72,5 cm…det är galet snygg! Vi ser även Ljusstake Flowery i vitt längst ner till vänster…otroligt fina! Jag vill även att vi kikar närmre på Pokal Siri i vitt, som är rent magiska!

Presenttips! Här har vi ett exempel av våra favoriter som är perfekt som gå-bort-present! Tre i Rad Änglar/Hjärtan…vi har fler fina Tre i Rad, som är roliga att ge bort under kategorin Spel i vår webbutik!

Här har vi ännu ett Tre i Rad, som heter Tomte/Säck! Detta spel är nog det som är mest populärt just nu! Med dessa tips så får jag avsluta för denna gång! Jag önskar er alla en fin dag!

Kram/ Anna / http://www.houseofvita.se

Annons